Sempena musim cuti yang akan datang dalam masa terdekat ini, takkan nak duduk rumah dan order online jer??

Kepada yang rajin dan cerewet mengenai penampilan mereka, mesti nak tengok, nak rasa, nak pakai, nak jalan-jalan ala runway, Wajib masuk tempat membeli belah yang awesome di Johor ni.

Di sini kami kongsi 17 tempat syurga untuk shopping kepada semua :

1. City Square JB, Jalan Wong Ah Fook, Johor Bahru

Sebuah shopping mall yang moden dan menempatkan pelbagai shoplot yang menjual pelbagai barangan dalam pelbagai kategori. Terdapat juga foodcourt di sini yang sering menjadi pilihan waga kota untuk makan-makan.


2. Komtar JBCC Shopping Complex, Jalan Tun Abdul Razak, Johor Bahru

Shopping mall atau plaza yang besar dan menempatkan banyak lt kedai , foodcourt yang best . Samaada barang berjenama atau yang biasa-biasa , semuanya ada . plihan restoran yang menyediakan makanan tradisional Johor juga banyak.


3. Bazaar Johor @ Bazaar Karat, Jalan Segget, Johor Bahru

Sebuah pasar malam di tengah-tengah bandaraya Johor Bahru yang menjual pelbagai barangan seperti pakaian, barangan antik, kasut , stokin, tali pinggang dan macam-macam lagi. Satu tempat menarik di Johor Bahru yang happeningdi waktu malam terutamanya di hujung minggu.


4. Galeri Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru

5. KSL City, Jalan Seladang, Johor Bahru

6. Sentosa Mall, Taman Sentosa, Johor Bahru

 

7. Plaza Angsana, Jalan Tampoi, Johor Bahru

8. Holiday Plaza, Jalan Dato Sulaiman, Johor Bahru

 

9. Danga City Mall, Jalan Tun Abdul Razak, Johor Bahru

10. Perling Mall, Jalan Persisiran Perling Satu, Johor Bahru

11. Plaza Pelangi @ Leisure Mall, Jalan Kuning, Johor Bahru

12. IOI Mall, Bandar Putra, Kulai

13. AEON Mall, Bandar Indahpura, Kulai

14. Johor Premium Outlet @ JPO, Jalan Premium Outlets Indahpura, Kulai

Satu tempat menarik untuk shopping di Kulai Johor dan bersebelahan dengan highway Utara-Selatan. Shopping mall ini menempatkan banyak lot kedai yang menjual pakaian berjenama seperti LV, Couch, Adidas dan sebagainya . Sering dipenuhi pengunjung terutamanya ketika ada sales.

15. Sutera Mall, Taman Sutera Utama, Skudai

16. Skudai Parade, Jalan Bertingkat Skudai, Skudai

17. Medini Mall, Jalan Legoland, Nusajaya

 

 

Written by

10 Comments

AcecyPreedia

By dealing together, two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. Once you discover the top natural options, you can yet again have full power over your sexual pleasures.

https://www.viagrapascherfr.com/acheter-du-viagra-legalement/

If you’re in search of normal ways of expand penis size, this most secure and also
the majority successful procedure around has
been natural penile expansion exercise plans. In order to revisit normal lifestyle,
men have to discover good sources to apply.
Natural supplements like Vimax pills can be used for increasing the circumference and
length of the male organ.

beautfinance

Hari yang baik: anda memerlukan pinjaman segera untuk menyelesaikan keperluan kewangan anda, kami menawarkan pelbagai dari $ 5,000.00 hingga $ 10,000,000.00 Max pinjaman, kami boleh dipercayai, cekap, cepat dan dinamik, dengan jaminan 100% dan kami juga memberi kredit kepada (. kadar faedah yang dikenakan untuk semua pinjaman habis bulan (3%), jika anda berminat kembali kepada kami melalui (beautfinance@gmail.com) dengan maklumat di bawah ini: nama penuh: Negara: Jumlah alamat pinjaman : Tempoh: Umur: Jantina: Pekerjaan: nombor telefon: Terima kasih. Saya menanti tindak balas segera anda
Whats aplikasi +919971767157

wordfanece

Adakah anda memerlukan pinjaman jangka panjang atau jangka pendek dengan kadar yang agak rendah
kadar faedah serendah 3%? Kami menawarkan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, rumah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang e.t.c. tidak kira
skor kredit anda. Kami dijamin memberi perkhidmatan kewangan kepada
pelbagai pelanggan kami di seluruh dunia. Dengan pinjaman yang fleksibel kami
pakej, pinjaman boleh diproses dan dipindahkan kepada peminjam dalam
masa yang sesingkat mungkin. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi kami dan belajar
lebih lanjut mengenai perkhidmatan pinjaman yang kami tawarkan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau
mahu maklumat lebih lanjut mengenai syarikat kami, jangan ragu-ragu
hubungi kami: wordfanece@gmail.com

Whats aplikasi +919650892379

Ezad

Hmmmm ada yang tak patut masuk.. sebab takda apa pun.. as org JB, kalau nak shopping mall di JB pergi laa Johor Premium Outlet, City Square, Komtar JBCC, Aeon Mall Tebrau City, Aeon Mall Bandar Dato’ Onn, Paradigm JB, KSL City Mall (untuk movie murah & brg2 henfon), Plaza Pelangi, Medini Mall, Sutera Mall, Angsana JB Mall (meriah time puasa & raya).. and coming soon Capital 21 di Tampoi dan MidValley Southkey Megamall..

Osman Ibrahim

Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals-
*Commercial finance
*Personal finance
*Business finance
*Construction finance
*Business finance And many More:
and many more at 2% interest rate;
Contact Us Via Email:bullsindia187@gmail.com

Max william

Do you need Finance?
Are you looking for Finance?
Are you looking for a money to enlarge your business?
We help individuals and companies to obtain loan for business
expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a loan at affordable interest rate of 3%, Do you need this cash/loan for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via Email:maxcreditfinance@googlemail.com

Mrs Sharon Sim

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

youjizz hd

Hmm is anyone elsе experiencing рroblems with the images on tһis
blog loading? I’m trying to figure ᧐ut if іts a pгoblem on mу end oor
if іt’s the blog. Any feed-ƅack wߋuld bbe greatly appreciated.

youjizz

What’s up, for all time i ᥙsed tօo check web site posts heгe in the еarly һours iin tһe break of day, ѕince i lіke tߋ learn more and
more.

Leave a Reply

Your email address will not be published.