Featured Image

15 PANTAI PALING AWESOME DI JOHOR!!

Musim cuti dah sampai, tapi masih tak tau pantai paling awesome kat Johor??   Ni kami kongsi 14 pantai yang patut anda berselfie di Johor: 1. Pantai Rambah (Pontian) Pantai ini adalah pantai yang menjadi tempat berkumpulnya burung-burung untuk mengalunkan kemerduan suara masing masing. Ia berdekatan dengan Pulau Pisang dan Kampung Perikanan Kukup. Untuk kesana… Read more »

Featured Image

17 TEMPAT SYURGA UNTUK SHOPPING DI JOHOR

Sempena musim cuti yang akan datang dalam masa terdekat ini, takkan nak duduk rumah dan order online jer?? Kepada yang rajin dan cerewet mengenai penampilan mereka, mesti nak tengok, nak rasa, nak pakai, nak jalan-jalan ala runway, Wajib masuk tempat membeli belah yang awesome di Johor ni. Di sini kami kongsi 17 tempat syurga untuk… Read more »